•   Vast aanspreekpunt

  • Binnen enkele minuten geregeld

  • Werkzaam door heel heel Nederland

 Specialist in de teruggave van btw op zonnepanelen

Binnen enkele minuten geregeld

 100% garantie op teruggave van btw

Klanten beoordelen ons met een 9.2

logo btw terugvragen zonnepanelen
Btw terugvragen

Over LEKROESKE

Heeft u onlangs zonnepanelen aangeschaft en wilt u de btw terugvragen? Als experts in het terugvragen van btw op zonnepanelen weten wij hoeveel hierbij komt kijken en hoeveel vragen dit oproept bij particulieren. Van het aanmelden als ondernemer tot het volgen van de hele stappenprocedure bij de belastingdienst kan een behoorlijk karwei zijn.

LEKROESKE is er om te voorkomen dat u te veel tijd, geld en energie in de btw-teruggave gaat steken. Het is onze passie om u hierbij zo vlekkeloos en goed mogelijk te helpen zodat er geen fouten worden gemaakt. Wij regelen alles voor één vaste en eerlijke prijs, wel zo gemakkelijk.

LEKROESKE ondersteunt, ontzorgt en staat klaar voor al uw vragen. Zo zijn wij bij LEKROESKE altijd telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons altijd een WhatsApp bericht of e-mail sturen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Direct btw op zonnepanelen terugvragen? Klik op de knop hieronder.

Btw op zonnepanelen terugvragen
De voordelen van LEKROESKE op een rij:
Vast aanspreekpunt
Ontzorgt volledig van A-Z
Ruim 15+ jaar ervaring
Persoonlijk contact
Binnen enkele minuten aangevraagd
btw terugvragen zonnepanelen

“Mijn naam is Lammert E. Kroeske en sinds 2006 ben ik actief in de financiële dienstverlening. Vanaf 2010 ben ik gespecialiseerd in het terugvragen van btw op zonnepanelen. Hier heb ik al veel mensen mee mogen helpen.”

Lammert heeft met succes de studie HBO-accountancy afgerond en volgde een Post HBO studie in Accountancy Administratieconsulent