Over mij

Ik ben Lammert van LEKROESKE, een boekhoudkantoor gevestigd in Friesland en gespecialiseerd in jaarstukken, subsidies, BTW-aangiftes en boekhouding. Als zelfstandig ondernemer heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van diverse bedrijven bij het op orde houden van hun financiële administratie.

Ik begrijp dat het bijhouden van uw administratie veel tijd en moeite kan kosten en dat u zich liever richt op het runnen van uw bedrijf. Als expert in het opstellen van jaarstukken, het aanvragen van subsidies en het indienen van BTW-aangiftes neem ik graag al het werk uit handen. Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van jaarrekeningen, het aanvragen van subsidies en het indienen van BTW-aangiftes. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw financiële administratie.

Bij LEKROESKE staat een persoonlijke en professionele aanpak hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat u altijd op mij kunt rekenen en dat u snel geholpen wordt bij vragen of problemen. U kunt mij op verschillende manieren bereiken, zoals telefonisch, per e-mail of via WhatsApp.

Heeft u behoefte aan professionele ondersteuning bij uw financiële administratie? Neem dan gerust contact op met LEKROESKE en ik help u graag verder.

Wij staan voor je klaar

Geen vraag is te groot voor ons

Maatwerk op financieel gebied bij LEKROESKE

Persoonlijke aandacht op maat

Vakkundig en ervaren in financiële dienstverlening

Meer dan 15 jaar ervaring en expertise

Bespaar tijd en geld op uw financiële administratie

Kosteneffectieve dienstverlening

Vertrouw op onze professionele dienstverlening

Betrouwbare partner die ontzorgt

Flexibel inzetbaar voor uw financiële behoeften

Flexibele diensten die passen bij uw wensen

Snel en efficiënt geholpen bij uw financiële vragen

Snelle en toegankelijke ondersteuning

Lekroeske

Veiligheid en privacy

Bij LEKROESKE hechten we veel waarde aan de veiligheid en privacy van uw financiële gegevens. We zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden bewaard en dat ze alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerd personeel.

Ruime beschikbaarheid

Bij LEKROESKE zijn we 7 dagen per week beschikbaar voor vragen en ondersteuning. We begrijpen dat ondernemers vaak druk zijn en zorgen ervoor dat we beschikbaar zijn op momenten die voor u werken.

Proactieve aanpak

Bij LEKROESKE zorgen we voor een proactieve aanpak in onze dienstverlening. We houden uw financiële administratie goed in de gaten en geven tijdig advies om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Lammert Kroeske

Binnen 24 uur een reactie

Hallo ik help je graag verder, stuur mij een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.